I have PROBLEMS!!!!

This forum is meant for discussing the creation of software for the PSP.

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

I have PROBLEMS!!!!

Postby Hamesu0 » Sun Sep 16, 2007 3:02 pm

please can someone help me, i create a game and when i play it in the psp it start ok but when I get to the first frame of the game the hot spot isn't there and i can't play the game!! please help :?:
Hamesu0
Member
 
Posts: 31
Joined: Sun Feb 18, 2007 5:49 pm
Location: Ponce P.R

Postby GM-Support » Sun Sep 16, 2007 3:25 pm

Hi,

Can you please send me the source of your game for me to reproduce the problem on my computer ? Just compress you project folder into a zip file and send it to me (I will NOT use the source for other purposes)

You will find my address at the following URL (I don't post it here for automatic spamming reasons):
http://www.adventuremaker.com/images200 ... dress1.png

Thanks,
GM-Support
GM-Support
Forum Admin and Games Page admin
 
Posts: 2221
Joined: Thu Jun 05, 2003 7:52 pm

Postby Hamesu0 » Tue Sep 18, 2007 9:41 pm

Hey thanks!, I hope that you find the problem, please when you fix it notify it to me please, and thanks again! :D
Hamesu0
Member
 
Posts: 31
Joined: Sun Feb 18, 2007 5:49 pm
Location: Ponce P.R

Postby GM-Support » Wed Sep 19, 2007 10:31 pm

Thanks. I have received your email and downloaded the file (Dark_Secret_PSP.zip).

However, what you should do is to send me the source of the game as well, because otherwise I can only notice the problem and I cannot solve it.

To send me the source, just compress the game folder that is inside the "Projects" folder of Adventure Maker (i.e. "c:/Program Files/Adventure Maker v4.3.0/Projects/YOURPROJECTNAME").

Don't worry about disclosure because I will keep the source files confidential.

Thanks,
GM-Support
GM-Support
Forum Admin and Games Page admin
 
Posts: 2221
Joined: Thu Jun 05, 2003 7:52 pm

Postby GM-Support » Wed Oct 03, 2007 3:11 am

Hi Hamesu0,

Thanks for sending me the project files.

This is what I have found:

- when I install on my test PSP the game that you have compiled on your computer, the hotspots don't work (just like you said).

- However, when I recompile the game using the source project files, and then I install it on my test PSP, it works flawlessly.


So I have a couple questions:

1) What version of Adventure Maker did you use to compile the game you sent me?

2) Can you please try to recompile the project on your computer and then try to reinstall it on your PSP? Maybe the problem only happened once, for some reason.


Thanks.
I am sure we will find a solution soon.

GM-Support[/u]
GM-Support
Forum Admin and Games Page admin
 
Posts: 2221
Joined: Thu Jun 05, 2003 7:52 pm


Return to Creating Software for the PSP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests