Inventory Button Problem

This forum is meant for posting anything related to Adventure Maker that doesn't fit in the other forums.Please post technical questions in the Technical Support Forum!

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

Inventory Button Problem

Postby Kuka » Fri Oct 19, 2007 4:18 pm

Hi,
is there some to have pop-up invetory WITHOUT invetory button??? Once you ad an item to inventory, inventory button appears on the top of the screen and it is causing problems in transitions (with alphablending invetory button is appearing and dissapearing and it looks awful). I would like to use simple (black) pop-up inventory WITHOUT invetory button. Is it possible?
Kuka
Member
 
Posts: 19
Joined: Wed Oct 18, 2006 6:44 pm

Postby Imari » Fri Oct 19, 2007 11:33 pm

Hi Kuka,
You can use a transparent GIF image. If you'd like, there's one at the end of this post.

http://www.adventuremaker.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3034&highlight=inventory
User avatar
Imari
VIP
 
Posts: 872
Joined: Fri Jun 20, 2003 4:49 pm
Location: Virginia, USA


Return to Adventure Maker General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron