GIF_Sequence_Player can not use ?

This forum is meant for posting anything related to Adventure Maker that doesn't fit in the other forums.Please post technical questions in the Technical Support Forum!

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

GIF_Sequence_Player can not use ?

Postby PINGO TINTO » Wed Mar 21, 2012 1:23 am

GIF_Sequence_Player can not use. :oops:

http://youtu.be/_hiCp_RnttQ

If someone could explain me very grateful.
Thank you
User avatar
PINGO TINTO
Advanced Member
 
Posts: 182
Joined: Wed Jun 17, 2009 6:17 pm
Location: PORTUGAL

Postby mercedes » Wed Mar 21, 2012 2:47 am

It looks like you are using the regular Gifsequence player...The very first one..that was ever made.

That one doesn't allow for player properties..in a hotspot..
Only in the frame's properties.

..It also looks like your layers are named wrong..
For instance; the error said... pingo1.jpg.gif...That's why AM can't find it..

If that is the regular GifSequence player..you can't use JPG, but only GIF extensions.

The prefix should only be pingo i beleive..

Also.. files should be in the External folder ...


Try that...let us know if that helps..:)
User avatar
mercedes
VIP
 
Posts: 2460
Joined: Sun Mar 09, 2008 10:43 pm
Location: Canada..~

Postby PINGO TINTO » Wed Mar 21, 2012 3:23 am

mercedes wrote:It looks like you are using the regular Gifsequence player...The very first one..that was ever made.

That one doesn't allow for player properties..in a hotspot..
Only in the frame's properties.

..It also looks like your layers are named wrong..
For instance; the error said... pingo1.jpg.gif...That's why AM can't find it..

If that is the regular GifSequence player..you can't use JPG, but only GIF extensions.

The prefix should only be pingo i beleive..

Also.. files should be in the External folder ...


Try that...let us know if that helps..:)


Already got it.
But animated gifs do not result in Cubic Panoramic!

I think the Cubic Panoramic Plugin should be improved.
The video in the right place and meter loop or animated images, gif.

On the day the Cubic Panoramic do, Adventure Maker will make more money.
User avatar
PINGO TINTO
Advanced Member
 
Posts: 182
Joined: Wed Jun 17, 2009 6:17 pm
Location: PORTUGAL

Postby insaneproject » Sat Apr 21, 2012 7:48 pm

I want to include images gif and I'm using gif_ secuence_ player
but I have a problem trying to include it at the end of the project which should include all the plugins to work since this plugin does not have one. ocx

I have to do ??
User avatar
insaneproject
Advanced Member
 
Posts: 193
Joined: Mon Apr 16, 2012 9:54 am
Location: SPAIN

Postby mercedes » Sat Apr 21, 2012 8:10 pm

You'll have to be more specific..with what problems you are having..

Error messages..print screens really help..
User avatar
mercedes
VIP
 
Posts: 2460
Joined: Sun Mar 09, 2008 10:43 pm
Location: Canada..~

Postby insaneproject » Sat Apr 21, 2012 8:19 pm

when compiling a. exe I have to add the plugins. ocx ?
User avatar
insaneproject
Advanced Member
 
Posts: 193
Joined: Mon Apr 16, 2012 9:54 am
Location: SPAIN

Postby mercedes » Sat Apr 21, 2012 8:26 pm

Sounds like you are using more than one plugin...

Any chance you could get the exact error message..and what it says..
User avatar
mercedes
VIP
 
Posts: 2460
Joined: Sun Mar 09, 2008 10:43 pm
Location: Canada..~

Postby insaneproject » Sat Apr 21, 2012 8:38 pm

sorry my English is not very good
Attachments
Dibujo.JPG
Dibujo.JPG (76.04 KiB) Viewed 2988 times
User avatar
insaneproject
Advanced Member
 
Posts: 193
Joined: Mon Apr 16, 2012 9:54 am
Location: SPAIN

Postby mercedes » Sat Apr 21, 2012 8:42 pm

Oh..I see what you're saying now...GifSequence Player..I don't beleive it includes an OCX...So that's why you can't find it..:)

It's a PL1 file only...
User avatar
mercedes
VIP
 
Posts: 2460
Joined: Sun Mar 09, 2008 10:43 pm
Location: Canada..~

Postby insaneproject » Sat Apr 21, 2012 8:45 pm

and to use it in my game usually is not necessary to add anything about this plugin?
User avatar
insaneproject
Advanced Member
 
Posts: 193
Joined: Mon Apr 16, 2012 9:54 am
Location: SPAIN

Postby mercedes » Sat Apr 21, 2012 9:16 pm

As long as you put the PL1 file in the AdventureMaker plugins folder..

From there you need to check it on in the PLUGIN's TAB in your Project Properties..Put a checkmark where you see GifSequence Player..

You should be fine..if you have done all of that..
User avatar
mercedes
VIP
 
Posts: 2460
Joined: Sun Mar 09, 2008 10:43 pm
Location: Canada..~

Postby insaneproject » Sat Apr 21, 2012 9:24 pm

thanks mercedes its ok
User avatar
insaneproject
Advanced Member
 
Posts: 193
Joined: Mon Apr 16, 2012 9:54 am
Location: SPAIN


Return to Adventure Maker General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron