Inventory question ?

This forum is meant for posting anything related to Adventure Maker that doesn't fit in the other forums.Please post technical questions in the Technical Support Forum!

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

Inventory question ?

Postby PINGO TINTO » Thu Jun 28, 2012 1:57 am

I have Esc key or right mouse button to go where I have the Frame Save Game, Load Game and Exit.
But creating a Shift to open a Frame Inventory.

It is possible to create a Shift key to open a Frame?
And make this frame inventory?
User avatar
PINGO TINTO
Advanced Member
 
Posts: 182
Joined: Wed Jun 17, 2009 6:17 pm
Location: PORTUGAL

Postby ShadowHunter » Thu Jun 28, 2012 6:05 am

Hi,

No problem with KeyGuard 5, you can even differentiate between left and right shift... see also this thread:

http://www.adventuremaker.com/phpBB2/vi ... php?t=6484

Third post...

Good luck,

With best regards,

ShAdOwHuNtEr
User avatar
ShadowHunter
Forum Admin and Games Page admin
 
Posts: 1304
Joined: Fri Jun 06, 2003 10:37 pm
Location: Belgium

Postby PINGO TINTO » Thu Jun 28, 2012 2:34 pm

ShadowHunter wrote:Hi,

No problem with KeyGuard 5, you can even differentiate between left and right shift... see also this thread:

http://www.adventuremaker.com/phpBB2/vi ... php?t=6484

Third post...

Good luck,

With best regards,

ShAdOwHuNtEr


Hello ShadowHunter
I've seen your page a lot of time.
The page can not really translate so I have not tried your plugins.
But this weekend I'll try your Pugin KeyGuard
Thanks for your help
User avatar
PINGO TINTO
Advanced Member
 
Posts: 182
Joined: Wed Jun 17, 2009 6:17 pm
Location: PORTUGAL


Return to Adventure Maker General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron