Missing a Direct X component?

This forum is meant for requesting technical support or reporting bugs.

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

Missing a Direct X component?

Postby Skye » Thu Oct 13, 2005 10:45 pm

Hi All!

Good to see the forums back up and running and so sad that all the old post got lost. Oh well, onward we go :)

I have been alpha testing my game out on a computer that has not had any games loaded onto it and everytime the game encounters a spot where I have a scripted sound to play I get an error message. I was wondering if I need to download a Direct X component (DirectPlay??) in order to correct the error.

Thanks,

Skye
Skye
Expert Member
 
Posts: 325
Joined: Sat Sep 13, 2003 4:19 pm
Location: British Columbia, Canada

Postby GM-Support » Fri Oct 14, 2005 12:47 am

Hi Skye,

Welcome back!

What do you mean exactly by scripted sound? How do you play it?

GMSupport
GM-Support
Forum Admin and Games Page admin
 
Posts: 2221
Joined: Thu Jun 05, 2003 7:52 pm

Postby RealmWarrior » Sun Oct 16, 2005 6:45 pm

Make sure that the proper "Audio Codec" for the sound format you're trying to playback is loaded on the problem computer.
Would you like to transform your AM project(s) into a more portable & secure package ?

If so, then visit the "AM Transformer" forum here for more information!
User avatar
RealmWarrior
Senior Member
 
Posts: 269
Joined: Sat Jun 07, 2003 12:11 am
Location: USA

Postby Skye » Mon Oct 17, 2005 8:16 pm

What do you mean exactly by scripted sound? How do you play it?


It occurs when I use the

PlaySound GetPath (4) + "filename.wav", false

The game returns an Automation Error

Skye

PS. I do have the PlaySound subroutine included in the Procedures script
Skye
Expert Member
 
Posts: 325
Joined: Sat Sep 13, 2003 4:19 pm
Location: British Columbia, Canada


Return to Adventure Maker Technical Support and Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron