frame not playable anymore

This forum is meant for requesting technical support or reporting bugs.

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

frame not playable anymore

Postby Rooster » Wed Feb 01, 2006 10:38 pm

Hello everybody!

Twice while developing our game the following has happened; when we during gameplay go to another screen (back to a screen where we have been before), all hotspots in that frame have "died". There are no hotspot mouse icons and you can't click anywhere. The only thing that remains is to quit the game. To get on, we now reload the same frame again (action.gotoframe ...). This works, the hotspots are back, but there is an unpleasant and certainly unwanted "blink" when reloading the frame. Does anyone know why this happens and how to solve it?

Thanks in advance

/Rooster
User avatar
Rooster
Active Member
 
Posts: 70
Joined: Wed Oct 13, 2004 1:42 pm
Location: Sweden

Postby Bortdafarm » Thu Feb 02, 2006 2:05 am

dunno why it is happenning but you could add

Hotspot(1).Enabled = True
Hotspot(2).Enabled = True
Hotspot(3).Enabled = True

etc

to the frame properties code to ensure when the frame loads all the hotspots are switched on-- :idea:
Bortdafarm
 

Postby GM-Support » Fri Feb 03, 2006 11:24 pm

Hi Rooster,

Can the problem be reproduced easily?

If so, could you please send me a project that has the problem to the following address: contact2005@adventuremaker.com

Thanks,

Best regards,
GM-Support
GM-Support
Forum Admin and Games Page admin
 
Posts: 2221
Joined: Thu Jun 05, 2003 7:52 pm


Return to Adventure Maker Technical Support and Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron