Custom Start Menu

This forum is meant for requesting technical support or reporting bugs.

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

Custom Start Menu

Postby mercedes » Mon Aug 04, 2008 9:34 pm

Hi there...:)


Am I able to have a custom "Start menu" with Game running in a Window mode only? I have made this game in appear in a window..all along thinking I could make a custom start menu...:?

Seems that you can only do it with full screen mode...

Is there a way...?


Thanks..:)



Peace
Adieux~
User avatar
mercedes
VIP
 
Posts: 2460
Joined: Sun Mar 09, 2008 10:43 pm
Location: Canada..~

Postby Lyberodoggy » Tue Aug 05, 2008 9:30 am

Mercedes, just bypass the initial menu and make the first frame of your game the start-up menu.
User avatar
Lyberodoggy
Administrator
 
Posts: 2519
Joined: Sat Feb 17, 2007 3:31 pm
Location: Athens

Postby mercedes » Wed Aug 06, 2008 12:35 am

From the looks of it though...From what i have done in the past..it looks to

be like you can only do it in Full Screen..

Are u saying do it like a Custom Start menu screen..? Cause thats what I'm talking about.....
Where I made my own splash screen and such..


Thanks for Response~


Peace
Adieux~
User avatar
mercedes
VIP
 
Posts: 2460
Joined: Sun Mar 09, 2008 10:43 pm
Location: Canada..~

Postby Lyberodoggy » Wed Aug 06, 2008 11:19 am

Yes, that's what I 'm trying to say
User avatar
Lyberodoggy
Administrator
 
Posts: 2519
Joined: Sat Feb 17, 2007 3:31 pm
Location: Athens


Return to Adventure Maker Technical Support and Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron