I made this small example for help. RESOLVED

This forum is meant for requesting technical support or reporting bugs.

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

Postby reneuend » Sun May 29, 2011 7:27 pm

If it allows html and variables, then it is using javascript.
You should be able to view the html code and see the variables.

I hope that helps!
---


Image
Image
User avatar
reneuend
Administrator
 
Posts: 2690
Joined: Sat Nov 22, 2008 8:37 pm
Location: Midwest Cornfield, USA

Postby PINGO TINTO » Sun May 29, 2011 11:36 pm

reneuend wrote:If it allows html and variables, then it is using javascript.
You should be able to view the html code and see the variables.

I hope that helps!


I made ​​the variables with Adventure Maker as Mystery said:

If fire1_on = 1 Then
Action.GoToFrame "pingo014", .1, 2
Else
Action.GoToFrame "pingo012", .1, 2
End If


After the game compiled HTML.
But when I click on the hotspots that are the variables do not work.

I open the HTML so the notebook but I do not see the variables?
The variables that Mystery explained how I do not see the HTML?

I need help, I do not know anything about variables.
User avatar
PINGO TINTO
Advanced Member
 
Posts: 182
Joined: Wed Jun 17, 2009 6:17 pm
Location: PORTUGAL

Postby reneuend » Sun May 29, 2011 11:38 pm

if you send me the html and any related files that is generated, then I can help.
---


Image
Image
User avatar
reneuend
Administrator
 
Posts: 2690
Joined: Sat Nov 22, 2008 8:37 pm
Location: Midwest Cornfield, USA

Postby PINGO TINTO » Mon May 30, 2011 12:05 am

reneuend wrote:if you send me the html and any related files that is generated, then I can help.


I was very grateful to help me.

I wanted this example that when I bury my machine at work, she continues to work when I return.
If I left off, then she is off when I return.

Want me to send in the Adventure Maker project or HTML?

Since I put here two

:arrow: HTML http://zecarpinteiro.weebly.com/uploads ... output.rar

Project Adventure Maker :arrow: http://zecarpinteiro.weebly.com/uploads ... go_net.rar
User avatar
PINGO TINTO
Advanced Member
 
Posts: 182
Joined: Wed Jun 17, 2009 6:17 pm
Location: PORTUGAL

Postby reneuend » Mon May 30, 2011 1:42 am

It definitely uses javascript. I can see where it has variables for on and off state, but I don't see anything beyond that. When I click on the control panel, the wheel spins, then when I click it again, the wheel stops. This looks to me like it is working. If there is more that it should do, I wonder if your problem has something to do with newer browsers?

Have to try creating something very simple to test variables?
Try something simple.
---


Image
Image
User avatar
reneuend
Administrator
 
Posts: 2690
Joined: Sat Nov 22, 2008 8:37 pm
Location: Midwest Cornfield, USA

Postby PINGO TINTO » Mon May 30, 2011 2:04 am

reneuend wrote:It definitely uses javascript. I can see where it has variables for on and off state, but I don't see anything beyond that. When I click on the control panel, the wheel spins, then when I click it again, the wheel stops. This looks to me like it is working. If there is more that it should do, I wonder if your problem has something to do with newer browsers?

Have to try creating something very simple to test variables?
Try something simple.


The machine works fine.
The problem is:
If you leave the machine to work and then click on the hotspot to move to the left frame, when you return to the machine frame it is not already running.

What I want is:
If I leave the machine running and then go to other frames and more frames, when I return the machine is operating.

If you leave it off when you return must be turned off.
User avatar
PINGO TINTO
Advanced Member
 
Posts: 182
Joined: Wed Jun 17, 2009 6:17 pm
Location: PORTUGAL

Postby PINGO TINTO » Mon May 30, 2011 2:10 am

How to do it in HTML??

Mystery wrote:
Step1

Create variable fire1_on

Image


Step 2



Image

Step 3

Image

Step 4

Remove the settings on General Tab, leave it empty like this:

Image

Step 5

Add script to Advanced Tab:

Image


Step 6

Remove the settings on General Tab, and leave it empty like this:

Image

Step 7

Add script to Advanced Tab:

Image


___________________

Do it similarly for your second fire with a new integer variable fire2_on

Can you do it without help, or do you need help for the second fire, too?
User avatar
PINGO TINTO
Advanced Member
 
Posts: 182
Joined: Wed Jun 17, 2009 6:17 pm
Location: PORTUGAL

Previous

Return to Adventure Maker Technical Support and Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests

cron