Can I use PHP in AM?

This forum is meant for discussing how to create pictures, sounds, and videos. You can also post technical questions about how to use a particular program (Poser, Lightwave, etc.).

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

Can I use PHP in AM?

Postby Sam » Thu Feb 02, 2006 9:41 am

Hi all!

I wonder if I can use PHP in Adventuremaker?

regards, Sam
User avatar
Sam
Member
 
Posts: 36
Joined: Sat Jul 17, 2004 12:25 am

Postby Candle » Thu Feb 02, 2006 11:11 am

No you can't sorry.
Please don't PM me questions, ask here in the forums!
``````````````
Between grand theft and a legal fee, there only stands a law degree.
User avatar
Candle
Administrator
 
Posts: 3054
Joined: Sat Feb 07, 2004 2:21 am
Location: Rudy's Bar

Postby GM-Support » Fri Feb 03, 2006 11:42 pm

Hi,

PHP always runs on servers (the code is not executed on your machine), not on the web browser.

The ability to include JavaScript (run on the web browser) is planned to be included in a future version.

Best regards,
GM-Support
GM-Support
Forum Admin and Games Page admin
 
Posts: 2221
Joined: Thu Jun 05, 2003 7:52 pm


Return to How to make pictures, sounds, and videos

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron