SimpleMenu Plugin?

This forum is meant for announcing new plugins, downloading other people's plugins, posting questions, etc.

Moderators: time-killer-games, Vengeance66, Candle, reneuend, GM-Support

SimpleMenu Plugin?

Postby Ikonz101 » Thu Sep 24, 2009 3:09 am

Is SimpleMenu Plugin compatible with AM 4.5? Also the link seems to not be working. Does anyone have a link that works for download?

Thank You
Ikonz101
User avatar
Ikonz101
Frequent Poster
 
Posts: 128
Joined: Wed Nov 28, 2007 11:23 pm

Postby mercedes » Thu Sep 24, 2009 7:56 am

Hm...yes some of our plug-ins are missing..
I never tried that one..So i don't have it...All we can hope for is for someone to have already downloaded it a while ago and still has it...who can share it with us..or who wants to re-develop the plug-in again...

Anyone..?:D

As an alternative;

There are several icons in there..u can have them hover over top of the hotspots..as a single option...Or use keyguard having all of them..close to each other as hovers..
Or, you can make your own menu ..using these same icons..and have code in the advanced of each hotspot..You would use the Question mark as the hover..Once they clicked the ? they could then have the option to; This being your menu~ All of these icons come with AM~

Talk-mouth,
Use-Wrench,
Look-Magnifier
Take-Any hand-I would use the white with trim..but that's me..lol..
Walk-Foot

This would appear at the side..or whereever..U would load each hotspot at the same time...
If you use KG...you could have each hover close by to the object..then the user could have each option to click..But they wouldn't' appear unless they hovered near the object...Sort of in a circle/square at the top of the it..

This being an alternative if someone doesn't have this...
User avatar
mercedes
VIP
 
Posts: 2460
Joined: Sun Mar 09, 2008 10:43 pm
Location: Canada..~

Postby Ikonz101 » Tue Sep 29, 2009 9:13 am

Sounds like a great idea!! Its weird that no one has this plugin..

Ikonz101
User avatar
Ikonz101
Frequent Poster
 
Posts: 128
Joined: Wed Nov 28, 2007 11:23 pm

Postby reneuend » Tue Sep 29, 2009 3:07 pm

I wouldn't say it's weird. I'm constantly trying to come up with a new idea for a menu that is unique. :mrgreen:
---


Image
Image
User avatar
reneuend
Administrator
 
Posts: 2691
Joined: Sat Nov 22, 2008 8:37 pm
Location: Midwest Cornfield, USA

Postby Ikonz101 » Thu Oct 01, 2009 1:37 am

I had this plugin a long long time ago. But I have reformatted my PC and lost it. Why do half the links not work in the AM Plugins Section? Where is GM lately he is MIA :D

Ikonz101
User avatar
Ikonz101
Frequent Poster
 
Posts: 128
Joined: Wed Nov 28, 2007 11:23 pm

Postby Imari » Thu Oct 01, 2009 11:53 pm

Ikonz, that plug-in can be downloaded here --->

http://rapidshare.com/files/284974726/MissingPlugins.zip
User avatar
Imari
VIP
 
Posts: 872
Joined: Fri Jun 20, 2003 4:49 pm
Location: Virginia, USA

Postby Ikonz101 » Fri Oct 02, 2009 5:06 am

Sweet!!! Thank You Imari this is going to be very useful for me. Much appreciated.

Thanks
Ikonz101
User avatar
Ikonz101
Frequent Poster
 
Posts: 128
Joined: Wed Nov 28, 2007 11:23 pm

Postby Ikonz101 » Fri Oct 02, 2009 6:26 am

Is there a way to change the icons on the simple menu? If so would I edit this through the .ocx file and what program can edit .ocx files?

Thank You
Ikonz101
User avatar
Ikonz101
Frequent Poster
 
Posts: 128
Joined: Wed Nov 28, 2007 11:23 pm

Postby reneuend » Fri Oct 02, 2009 12:20 pm

OCX is a Microsoft ActiveX Control. I don't think you can edit it directly because it's compiled code. It is built using Microsoft Visual Studio. For AM plugins, you use VB6, which is an older VB version. I was lucky enough to have an older version of Visual Studio with VB6, as the latest is VB.Net.

Sorry, I can't help you with the simple menu plugin. I haven't used it. Does it say who the author is? Maybe they can help.
---


Image
Image
User avatar
reneuend
Administrator
 
Posts: 2691
Joined: Sat Nov 22, 2008 8:37 pm
Location: Midwest Cornfield, USA

Postby Ikonz101 » Fri Oct 02, 2009 2:13 pm

Ah I see. The author is GM I believe. It says author: Adventure Maker. Thank you for the input though.

Ikonz101
User avatar
Ikonz101
Frequent Poster
 
Posts: 128
Joined: Wed Nov 28, 2007 11:23 pm

Postby Candle » Fri Oct 02, 2009 2:16 pm

Do a search you will find how to change them.
Please don't PM me questions, ask here in the forums!
``````````````
Between grand theft and a legal fee, there only stands a law degree.
User avatar
Candle
Administrator
 
Posts: 3055
Joined: Sat Feb 07, 2004 2:21 am
Location: Rudy's Bar

Postby Ikonz101 » Fri Oct 02, 2009 2:38 pm

Thanks Candle I did find the topic on how to change the icons. In case anyone else needs to know here is the link:

http://www.adventuremaker.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1600&highlight=change+icons+simple+menu

Ikonz101
User avatar
Ikonz101
Frequent Poster
 
Posts: 128
Joined: Wed Nov 28, 2007 11:23 pm

Postby Ikonz101 » Fri Oct 02, 2009 8:31 pm

How do you add code into a single line? I am using the Simple Menu Plugin and it only allows you to enter code on a single line. I want the code to do more then one thing. For example when you take a item I want it to hide the hotspot, put the item in inventory, and disable the inventory. I know the code put I can't put it into a single line without getting errors.

Example: Set Hotspot(10).Picture = Nothing, Hotspot(1).Enabled = False, Action.AddItem " Tape" (I know the commas are not suppose to be there. What would I use to make this line of code work?)

The plugin won't allow me to to hit enter and go tot the next line so I have to put this code into a single text field. How would I do this? I am sure it is possible.

Thank You
Ikonz101

Edit: Sorry Candle wasn't thinking.
Last edited by Ikonz101 on Fri Oct 02, 2009 11:27 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Ikonz101
Frequent Poster
 
Posts: 128
Joined: Wed Nov 28, 2007 11:23 pm

Postby Candle » Fri Oct 02, 2009 9:14 pm

Please edit your post and not bump them .
Please don't PM me questions, ask here in the forums!
``````````````
Between grand theft and a legal fee, there only stands a law degree.
User avatar
Candle
Administrator
 
Posts: 3055
Joined: Sat Feb 07, 2004 2:21 am
Location: Rudy's Bar


Return to The Plugins Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron